Volské oko v chlebové kůrce
Suroviny
2 krajíčky chleba
2 vejce
100 ml olivového oleje
50 g strouhaného sýra
pepř
sůl

Postup
Z krajíčků chleba vyřízneme střídku, takže zůstane jen kůrka.
Rozpálíme na pánvi olej, položíme na něj chlebové kůrky a doprostřed vyklepneme vejce, osolíme, opepříme a necháme mírně prosmažit. Potom vejce posypeme strouhaným sýrem, na to položíme odkrojenou střídku, obrátíme a dopečeme, jako topinku.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,249x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Volské oko v chlebové kůrce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!