Volské oko v chlebové kůrce

Suroviny

2 krajíčky chleba
2 vejce
100 ml olivového oleje
50 g strouhaného sýra
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Z krajíčků chleba vyřízneme střídku, takže zůstane jen kůrka.
Rozpálíme na pánvi olej, položíme na něj chlebové kůrky a doprostřed vyklepneme vejce, osolíme, opepříme a necháme mírně prosmažit. Potom vejce posypeme strouhaným sýrem, na to položíme odkrojenou střídku, obrátíme a dopečeme, jako topinku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,161x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Volské oko v chlebové kůrce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist