Papriková pasta
Suroviny
2 kg červených paprik
½ kg cibule
5 – 7 feferonek
200 ml oleje
¼ l octa
200 g cukru
1 lžíce soli
½ balíčku DEKA - bez zrníček

Postup
Papriky, cibuli a feferonky umeleme, přidáme olej, ocet, cukr, sůl a DEKO. Směs vaříme asi 40 minut podle toho požadované hustoty. Hmotu nalijeme do menších zavařovacích sklenic a 15 minut sterilujeme.
Vhodné při přípravě gulášů, směsí na špagety, apod.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 6,413x
Hodnocení receptu:
7.45 (počet: 11)
7.45
11
10

Komentáře receptu Papriková pasta
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!