Papriková pasta
Suroviny
2 kg červených paprik
½ kg cibule
5 – 7 feferonek
200 ml oleje
¼ l octa
200 g cukru
1 lžíce soli
½ balíčku DEKA - bez zrníček

Postup
Papriky, cibuli a feferonky umeleme, přidáme olej, ocet, cukr, sůl a DEKO. Směs vaříme asi 40 minut podle toho požadované hustoty. Hmotu nalijeme do menších zavařovacích sklenic a 15 minut sterilujeme.
Vhodné při přípravě gulášů, směsí na špagety, apod.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 6,772x
Hodnocení receptu:
7.45 (počet: 11)
7.45
11
10

Komentáře receptu Papriková pasta
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!