Papriková pasta

Suroviny

2 kg červených paprik
½ kg cibule
5 – 7 feferonek
200 ml oleje
¼ l octa
200 g cukru
1 lžíce soli
½ balíčku DEKA - bez zrníček

recept nemá fotografii

Postup

Papriky, cibuli a feferonky umeleme, přidáme olej, ocet, cukr, sůl a DEKO. Směs vaříme asi 40 minut podle toho požadované hustoty. Hmotu nalijeme do menších zavařovacích sklenic a 15 minut sterilujeme.
Vhodné při přípravě gulášů, směsí na špagety, apod.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,413x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.45 (počet: 11) 7.45 11 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Papriková pasta


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist