Tatarské azu

Suroviny

1000 g hovězího zadního masa
2 velké cibule
8 velkých sladkokyselých okurek
olej
máslo
sůl
mletý pepř
1 malý rajský protlak
stejné množství kečupu
smetana

recept nemá fotografii

Postup

Do kastrolu dáme rozehřát trochu oleje a trochu másla, na to dáme rozkrájenou cibuli a na hranolky pokrájené maso. Osolíme, opepříme a necháme dusit ve vlastní šťávě. Když je maso asi do půlky hotové, přidáme na nudličky pokrájené okurky, rajský protlak a kečup a necháme dusit do měkka. Na závěr přimícháme smetanu. Pokud jsme udělali šťávy víc, je možné zahustit hladkou mouku.
Jako příloha se podávají opečené brambory nebo hranolky

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,247x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tatarské azu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Domácí sekaná

Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist