Vídeňský bramborový salát

Suroviny

brambory
cibule
olej
ocet
cukr
pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Brambory uvaříme ve slupce. Slijeme vodu a ještě teplé je oloupeme, nakrájíme na kostičky a promícháme s trochou oleje. Pak přidáme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli. Z vody, octa, cukru, pepře a soli si připravíme zálivku a vlijeme přiměřené množství do brambor tak, aby salát byl přiměřeně hustý. Je-li třeba, salát ještě osolíme a opepříme a necháme jej na chladném místě dobře odležet.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 8,479x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.13 (počet: 8) 7.13 8 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vídeňský bramborový salát

anonym: Saturday, April 12, 2008
rostlinný
anonym: Thursday, December 20, 2007
Oleje je tam opravu jen troška, používám rostlinný. Zdena
anonym: Thursday, December 20, 2007
A olej jaký?

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist