Vídeňský bramborový salát
Suroviny
brambory
cibule
olej
ocet
cukr
pepř
sůl

Postup
Brambory uvaříme ve slupce. Slijeme vodu a ještě teplé je oloupeme, nakrájíme na kostičky a promícháme s trochou oleje. Pak přidáme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli. Z vody, octa, cukru, pepře a soli si připravíme zálivku a vlijeme přiměřené množství do brambor tak, aby salát byl přiměřeně hustý. Je-li třeba, salát ještě osolíme a opepříme a necháme jej na chladném místě dobře odležet.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 8,594x
Hodnocení receptu:
7.13 (počet: 8)
7.13
8
10

Komentáře receptu Vídeňský bramborový salát
anonym: | Saturday, April 12, 2008 |
rostlinný | |
anonym: | Thursday, December 20, 2007 |
Oleje je tam opravu jen troška, používám rostlinný. Zdena | |
anonym: | Thursday, December 20, 2007 |
A olej jaký? |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!