Azulu
Suroviny
vepřové ramínko
sterilizovaná zelenina Pálava
rajčata
cibule
česnek
plnotučná hořčice
sádlo
worcestrová omáčka
mletá pálivá paprika
Solamyl
sójová omáčka
sůl, pepř

Postup
Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme na plátky a orestujeme na rozehřátém sádle. Přidáme na malé kousky nakrájené vepřové maso a osmahneme. Osolíme, opeříme, zakápneme worcestrovou omáčkou, přidáme mletou papriku a trochu sójové omáčky. Vše dobře promícháme. K poloměkkému masu přidáme sterilizovanou zeleninu a na mírném ohni necháme probublávat. Na závěr vmícháme plnotučnou hořčici společně s kečupem a necháme důkladně prohřát. Podle potřeby zahustíme Solamylem rozpuštěným v trošce studené vody.
Podáváme na malých bramboráčcích zdobené kolečkem rajského jablíčka a cibulky, vhodnou přílohou jsou i hranolky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4,426x

Komentáře receptu Azulu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!