Azulu

Suroviny

vepřové ramínko
sterilizovaná zelenina Pálava
rajčata
cibule
česnek
plnotučná hořčice
sádlo
worcestrová omáčka
mletá pálivá paprika
Solamyl
sójová omáčka
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme na plátky a orestujeme na rozehřátém sádle. Přidáme na malé kousky nakrájené vepřové maso a osmahneme. Osolíme, opeříme, zakápneme worcestrovou omáčkou, přidáme mletou papriku a trochu sójové omáčky. Vše dobře promícháme. K poloměkkému masu přidáme sterilizovanou zeleninu a na mírném ohni necháme probublávat. Na závěr vmícháme plnotučnou hořčici společně s kečupem a necháme důkladně prohřát. Podle potřeby zahustíme Solamylem rozpuštěným v trošce studené vody.
Podáváme na malých bramboráčcích zdobené kolečkem rajského jablíčka a cibulky, vhodnou přílohou jsou i hranolky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,933x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.67 (počet: 3) 8.67 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Azulu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist