Mexické maso

Suroviny

500 g mletého hovězího masa
olej
1 malá cuketa
1 paprika, nejlépe žlutá nebo červená
1 větší rajský protlak
1 sterilované červené fazole
1 kysaná smetana
sůl
trocha skořice nebo mleté papriky (sladké i pálivé)

recept nemá fotografii

Postup

Maso osmahnete na trošce oleje, přidáme rajský protlak, sterilované fazole. Osolíme a přidáme skořici nebo mletou papriku. Maso dusíme pod pokličkou na mírném plameni. Když je téměř měkké, přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a papriku. Chvíli ještě dusíme tak, aby zelenina zůstala křupavá.
Podáváme ozdobené kysanou smetanou, jako přílohu můžeme použít brambory, rýži nebo chléb.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,972x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.50 (počet: 4) 7.50 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Mexické maso


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist