Bejlíz
Suroviny
1/4 l rumu
1 slazené mléko Tatra
1 smetana ke šlehání

Postup
Slazenou Tatru dáme na 2 1/2 hodiny vařit. Plechovka musí být při vaření ponořená. Po vychladnutí vše dáme do mixéru a rozšleháme. Můžeme ihned podávat. Takto připravený likér vydrží v láhvi i několik měsíců.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,145x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Bejlíz
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!