Bejlíz
Suroviny
1/4 l rumu
1 slazené mléko Tatra
1 smetana ke šlehání

Postup
Slazenou Tatru dáme na 2 1/2 hodiny vařit. Plechovka musí být při vaření ponořená. Po vychladnutí vše dáme do mixéru a rozšleháme. Můžeme ihned podávat. Takto připravený likér vydrží v láhvi i několik měsíců.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,814x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Bejlíz
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!