Arašídové věnečky

Suroviny

70 g nesolených arašídů
175 g másla
300 g hladké mouky
100 g moučkového cukru
špetku soli
1 žloutek
čokoládová poleva na ozdobení.

recept nemá fotografii

Postup

Arašídy umeleme na masovém strojku. Přidáme ostatní suroviny a rukama vypracujeme hladké těsto. Uložíme ho na několik hodin do chladna.
Těsto protlačujeme pomocí specielního nástavce na mlýnek na maso a tvarujeme z něj kolečka. Pečeme v troubě vyhřáté asi na 200 stupňů C. Po vychladnutí ozdobíme čárkami čokoládové polevy. Po rozležení mají výtečnou burákovou chuť.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,749x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Arašídové věnečky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist