Kopřivová nádivka s křepelčími vajíčky

Suroviny

4 housky
kousek másla
150 ml mléka
4 vejce
10 – 12 křepelčích vajíček
200 g uzeného masa
kopřivy
pažitka
slanina
sůl, pepř
forma srnčí hřbet nebo velká chlebíčková forma

recept nemá fotografii

Postup

2 housky nakrájíme na kostičky a opečeme je na kousku másla. Další 2 housky nakrájíme a zalijeme je mlékem. V misce utřeme 4 žloutky, přidáme manočené housky, na kostičky nakrájené uzené maso, opečené kostičky housek, hrst spařených nasekaných kopřiv, trochu nasekané pažitky, sůl a pepř. Formu vyložíme tenkými plátky slaniny, naplníme polovinou směsi. Pokryjeme uvařenými a oloupanými křepelčími vajíčky, zakryjeme zbylou směsí, vložíme do předehřáté formy a upečeme.
Poznámka: do nádivky můžeme přidat nakrájenou barevnou papriku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,264x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kopřivová nádivka s křepelčími vajíčky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist