Kaviárová vejce
Suroviny
5 - 6 vajec
80 g másla
50 g kaviáru
worchestrová omáčka
sůl
kaviár na ozdobení
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Vejce uvaříme natvrdo a necháme je vychladnout. Pak je asi z jedné třetiny opatrně zbavíme skořápky, případně usekneme špičku. Vyjmeme žloutky a část bílku. Bílek nasekáme nadrobno, utřeme se žloutky a změklým máslem. Přidáme kaviár, zakapeme worchestrovou omáčkou, osolíme a promícháme. Hmotou naplníme vejce a ozdobíme je kaviárem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4 184x
Hodnocení receptu:
6,50 (počet: 4)
6,50
4
10
![Počet hodnotících uživatelů: 4 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Kaviárová vejce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!