Kaviárová vejce

Suroviny

5 - 6 vajec
80 g másla
50 g kaviáru
worchestrová omáčka
sůl
kaviár na ozdobení

recept nemá fotografii

Postup

Vejce uvaříme natvrdo a necháme je vychladnout. Pak je asi z jedné třetiny opatrně zbavíme skořápky, případně usekneme špičku. Vyjmeme žloutky a část bílku. Bílek nasekáme nadrobno, utřeme se žloutky a změklým máslem. Přidáme kaviár, zakapeme worchestrovou omáčkou, osolíme a promícháme. Hmotou naplníme vejce a ozdobíme je kaviárem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,234x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.50 (počet: 4) 6.50 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kaviárová vejce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist