Kefírové lívance

Suroviny

500 ml kefíru
1 vejce
špetka soli
3 lžičky cukru
250 g polohrubé mouky
½ kávové lžičky jedlé sody

zmražené ovoce (maliny, borůvky, jahody..)
zakysaná smetana
cukr
(zavařenina)

recept nemá fotografii

Postup

Zmražené ovoce necháme rozmrazit, rozmačkáme, promícháme s několika lžícemi zakysané smetany a trochou cukru.
Všechny suroviny rozšleháme v hladké těsto a ihned začneme péct lívance. Hotové lívance namáčíme v ovocné směsi (a pochutnáváme si). Místo ovocné směsi můžeme samozřejmě použít i zavařeninu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,806x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kefírové lívance


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist