Paprikáš

Suroviny

4 domácí klobásky nebo jiné
1 kg brambor
2 velké cibule
5 stroužků česneku
majoránka
sůl pepř
olej
hrubá mouka
červená mletá paprika
sladká i pálivá

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli nakrájíme nadrobno, dáme zpěnit do kastrolu potom přidáme mletou sladkou papriku, hned to zalijeme trochou vařící vody a na to vložíme nakolečka nakrájenou klobásu. Necháme asi 5 minut podusit potom přidáme majoránku, sůl, pepř, syrové brambory nakrájené na větší kostky, to vše zalijeme vařící vodou, aby byly brambory potopené a vaříme pod pokličkou.
Když jsou brambory na půl měkké, přidáme rozetřený česnek a dovaříme doměkka.
K zahuštění použijeme hrubou mouku rozkvedláme ji v hrníčku trochou studený vody
a vlijeme ji do paprikáše. Necháme přejít varem.
Podáváme s chlebem, jako příloha sladkokyselá okurka nebo čalamáda.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,639x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Paprikáš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist