Paprikáš

Suroviny

4 domácí klobásky nebo jiné
1 kg brambor
2 velké cibule
5 stroužků česneku
majoránka
sůl pepř
olej
hrubá mouka
červená mletá paprika
sladká i pálivá

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli nakrájíme nadrobno, dáme zpěnit do kastrolu potom přidáme mletou sladkou papriku, hned to zalijeme trochou vařící vody a na to vložíme nakolečka nakrájenou klobásu. Necháme asi 5 minut podusit potom přidáme majoránku, sůl, pepř, syrové brambory nakrájené na větší kostky, to vše zalijeme vařící vodou, aby byly brambory potopené a vaříme pod pokličkou.
Když jsou brambory na půl měkké, přidáme rozetřený česnek a dovaříme doměkka.
K zahuštění použijeme hrubou mouku rozkvedláme ji v hrníčku trochou studený vody
a vlijeme ji do paprikáše. Necháme přejít varem.
Podáváme s chlebem, jako příloha sladkokyselá okurka nebo čalamáda.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,699x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Paprikáš


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist