Vlašská vejce
Suroviny
5 - 6 vajec
150 - 200 g vlašského salátu
bylinky na ozdobení

Postup
Vejce uvaříme natvrdo a po vychladnutí je asi z jedné třetiny zbavíme skořápky, případně špičku usekneme. Vyjmeme žloutky a část bílků. Bílky nadrobno nasekáme a spolu se žloutky vmícháme do vlašského salátu. Tím pak vajíčka naplníme a ozdobíme bylinkami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,747x
Hodnocení receptu:
7.00 (počet: 2)
7.00
2
10

Komentáře receptu Vlašská vejce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!