Vlašská vejce
Suroviny
5 - 6 vajec
150 - 200 g vlašského salátu
bylinky na ozdobení

Postup
Vejce uvaříme natvrdo a po vychladnutí je asi z jedné třetiny zbavíme skořápky, případně špičku usekneme. Vyjmeme žloutky a část bílků. Bílky nadrobno nasekáme a spolu se žloutky vmícháme do vlašského salátu. Tím pak vajíčka naplníme a ozdobíme bylinkami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,966x
Hodnocení receptu:
7.00 (počet: 2)
7.00
2
10

Komentáře receptu Vlašská vejce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!