Těstovinový salát se zelenými fazolkami

Suroviny

250 g zelených fazolek
sůl
mletý černý pepř
100 g těstovin
200 g červených a žlutých paprik
50 g naťových cibulek
zelená petrželka
2 lžíce vinného octa
2 lžičky kremžské hořčice
2 lžíce olivového oleje

recept nemá fotografii

Postup

Fazolky můžeme použít i zmražené a nejdříve se uvaříme v osolené vodě (stačí asi 10 až 15 minut). Zcedíme a necháme zchladnout. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, slijeme a také necháme zchladnout.
Ocet smícháme s hořčicí, solí, pepřem a olejem, řádně promícháme. Nakonec do zálivky přidáme nakrájené naťové cibulky a nasekanou zelenou petrželku. Papriky nakrájíme na proužky. Uvařené těstoviny, fazolky a papriku přelijeme zálivkou, promícháme a necháme alespoň 30 minut odležet.
Před podáváním ho můžeme ozdobit snítkou petrželky nebo jinými zelenými bylinkami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,989x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Těstovinový salát se zelenými fazolkami


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist