Špekáčky v omáčce

Suroviny

1 kg špekáčků (točeného salámu, měkkého salámu)
3 cibule
5 větších kyselých okurek
Omáčka:
16 lžic vody
8 lžic kečupu
8 lžic plnotučné hořcice
8 lžic oleje (olivového)
6 lžic octa
2 lžíce cukru
1 1/2 lžíce worcesteru
podravka (sůl)
chilli koření (pepř)

recept nemá fotografii

Postup

Uzeninu oloupeme a nakrájíme na plátky ( tak silné, aby se nám dobře jedly). S cibulí a okurkami uděláme to samé. Po nakrájení dáme vařit omáčku. Do kastrůlku odměříme přísady a necháme přejít varem, pak dáme asi 10 minut odležet (vychladit). Vše společně promícháme a je-li třeba dochutíme. Jíme hned nebo po vychlazení. Podáváme z pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,512x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Špekáčky v omáčce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist