Krůtí rolka se špenátem

Suroviny

600 – 700 g krůtích prsou (plát)
250 g listového špenátu
80 g ementálu
2 stroužky česneku
150 g libové plátkové anglické slaniny
1 lžíce másla
1 lžíce hladké mouky
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Špenát dobře vypereme, přelijeme vařící vodou a necháme okapat. Plát masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Pokryjeme ho polovinou slaniny a špenátem a posypeme sýrem. Stočíme do rolády, obalíme zbylou slaninou a ovážeme nití. Vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a upečeme v troubě dozlatova. Podle potřeby podléváme vodou a přeléváme vypečenou šťávou. Nakonec šťávu dochutíme máslem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,858x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.25 (počet: 4) 8.25 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krůtí rolka se špenátem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist