Zapékané mexické plátky

Suroviny

750 g řízků
(vepřové, kuřecí, krůtí)
8 stroužků česneku
pepř
chilli koření
sůl
olej
1 sterilované papriky
3 čerstvé slovenské zelené papriky
šlehačka

Tatarská omáčka:
4 lžíce majolky
mléko na zředění
4 stroužky česneku chilli koření
1 lžíce petrželky

recept nemá fotografii

Postup

Řízky naklepeme, osolíme, posypeme pepřem a chilli(koření podle chuti). Na pánev dáme rozpálit olej a řízky rychle osmažíme. Po osmažení řízky včetně výpeku přemístíme na pekáček, přidáme sterilované papriky a na nudličky pokrájené zelené papriky, na plátky nakrájený česnek, zalijeme šlehačkou, popřípadě ještě dosolíme. A dáme péct do trouby. Kdo chce může přidat i kukuřici.
Podáváme s různě upravenými brambory, přelité tatarkou.
Maso by mělo mít ostřejší česnekovou chuť.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 932x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapékané mexické plátky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist