Brodský řízek

Suroviny

Uzené maso
tvrdý sýr
plnotučná hořčice
hladká mouka
vajíčko
mléko
strouhanka
sůl
mletý pepř
párátka

recept nemá fotografii

Postup

Uzené maso pokrájíme na tenčí plátky (sudý počet). Z bloku sýra také nakrájíme plátky. Na plátek masa položíme plátek sýra a na sýr maso. Sepneme asi dvěma párátky a opepříme. Potřeme z obou stran hořčicí (na kávovou lžičku si dáme hořčici, přendáme na maso a lžičkou rozetřem po masu). Obalíme v trojobalu - hladká mouka, těstíčko ( vajíčko, mléko, mouka a trochu soli ) a strouhanka. Osmažíme po obou stranách.
Vhodnou přílohou jsou brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,487x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Brodský řízek


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist