Brodský řízek

Suroviny

Uzené maso
tvrdý sýr
plnotučná hořčice
hladká mouka
vajíčko
mléko
strouhanka
sůl
mletý pepř
párátka

recept nemá fotografii

Postup

Uzené maso pokrájíme na tenčí plátky (sudý počet). Z bloku sýra také nakrájíme plátky. Na plátek masa položíme plátek sýra a na sýr maso. Sepneme asi dvěma párátky a opepříme. Potřeme z obou stran hořčicí (na kávovou lžičku si dáme hořčici, přendáme na maso a lžičkou rozetřem po masu). Obalíme v trojobalu - hladká mouka, těstíčko ( vajíčko, mléko, mouka a trochu soli ) a strouhanka. Osmažíme po obou stranách.
Vhodnou přílohou jsou brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,710x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Brodský řízek


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist