Kančí guláš s oreganem

Suroviny

700 g kančího masa
500 g cibule
3 stroužky česneku
2 lžíce sádla
1 vrchovatá lžička sladké papriky
1 lžička pálivé papriky
1 lžíce oregana
sůl
vývar z kostky
2 -3 lžíce tmavé instantní jíšky
2 lžíce zavařených brusinek

recept nemá fotografii

Postup

Postupujeme prakticky stejně jako při přípravě guláše. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Oloupeme si i cibuli a také ji nakrájíme na kostičky. Orestujeme ji na rozpáleném másle v kastrolu, jakmile zesklovatí, přidáme nakrájené maso a také orestujeme. Přidáme sůl a koření, promícháme a zalijeme vývarem z kostky. Dusíme pod pokličkou na mírném příkonu tepla, až je maso měkké. Potom vmícháme instatní jíšku a jakmile se trochu provaří, vmícháme ještě do omáčky 2 lžíce brusinek.
Podáváme s houskovým knedlíkem či s chlebem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,464x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kančí guláš s oreganem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist