Kedlubnová polévka

Suroviny

2 větší kedlubny nastrouhané na nhrubo
1 cibule
1 menší mrkev
1 lžíce hladké mouky
1 lžíce másla
mletý pepř
kopr (nemusí být)
sůl
maggi (polévkové koření)

recept nemá fotografii

Postup

Na olej dáme pokrájenou cibuli a nahrubo nastrouhanou mrkev a necháme chvilku restovat. Pak přidáme 1 nahrubo nastrouhanou kedlubnu a ještě chvilku restujeme. Zamícháme lžíci hladké mouky, aby se udělala jíška. Zalijeme vodou a přidáme druhou kedlubnu, opepříme a necháme vařit doměkka.
Na konec dochutíme solí a přidáme pár kapek maggi. Kdo má rád kopr, může ho do polévky přidat úplně na závěr.

Pozor: polévka je uvařená za chvilku

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,278x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kedlubnová polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist