Vepřové na Moravance

Suroviny

6 vepřových řízků
3 vajička
1 sklenice Moravanky
(nebo jiný zeleninový salát s feferonkou)
strouhanka
olej
máslo
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme ve strouhánce. Rozšleháme vajíčka a dáme olej na pánev. Když je olej na pánvi horký, řízky máčíme ve vajíčku a smažíme na pánvi. Zeleninový salát scedíme a větší kousky zeleniny pokrájíme. Do pekáčku (remosky) vložíme smažené řízky a salát. Každý řízek polijeme asi 2-3 lžičkami nálevu ze salátu a pokapeme máslem. Pekáček přiklopíme a zapečeme asi 15-20 minut.
Příloha: hranolky, krokety,bramborová kaše, brambory nebo pečivo

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,195x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 4.50 (počet: 2) 4.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové na Moravance


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist