Grenadina

Suroviny

200 g různého sezónního ovoce
400 ml pomerančového džusu
2 lžíce cukru
4 lžíce griotky (višňového sirupu)
600 ml minerálky (sektu)
kostky ledu

recept nemá fotografii

Postup

Cukr rozpustíme v džusu. Ovoce očistíme, omyjeme, větší druhy pokrájíme na kostky. Rozdělíme ho do sklenic (sklenice naplníme ovocem do dvou třetin) a zalijeme griotkou (nebo višňovým sirupem). Potom opatrně přilijeme džus, aby se s griotkou hned nesmíchal a doplníme minerálkou nebo sektem a kostkou ledu. Podáváme s dlouhou lžičkou na ovoce a s brčkem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,703x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grenadina


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist