Zbojnické vepřové maso

Suroviny

500 g vepřového plecka
200 g anglické slaniny
100 g žampionů
100 g uzeného sýra
4 zelené papriky
3 feferonky
1 velká cibule
sůl
mletý pepř
1 lžíce hladké mouky
3 lžíce oleje

recept nemá fotografii

Postup

Maso pokrájíme na menší plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Slaninu nakrájíme na proužky, uzený sýr na kostičky. Z paprik a feferonek odstraníme jádřince a nakrájíme je také na proužky. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.
Na pánvi si rozpálíme olej a maso na něm rychle opečeme. Přesuneme ho do zapékací misky. Na zbývajícím oleji opečeme slaninu a cibuli, přidáme žampiony a ještě trochu orestujeme. Tuto směs promícháme s nakrájenými paprikami, feferonkami a uzeným sýrem a navršíme ji na maso v zapékací misce. Přidáme několik lžíc vody, přiklopíme a pečeme v troubě, až je maso měkké.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,373x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zbojnické vepřové maso


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist