Krakonošův oběd
Suroviny
750 g vepřového plecka
1 papriková klobása
1 slovenská paprika
1 svazek lahůdkové cibulky
1 větší cibule
kapary
sůl
pepř
koření garam masala
250 g sýra Niva
1 smetana na vaření
olej

Postup
Maso i cibuli pokrájíme na kostičky a dáme na olej. Přidáme sůl, pepř a garam masalu a dusíme doměkka . Když je maso měkké, přidáme na kostičky nakrájenou papriku, na kolečka nakrájenou klobásu, a ještě chvilku dusíme. Na závěr přidáme nakrájenou lahůdkovou cibulku - zelenou část, kapary a nahrubo nastrouhanou Nivu, zalijeme smetanou a mícháme až smetana zhoustne.
Příloha: rýže, různě upravené brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,718x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Krakonošův oběd
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!