Obrácené mleté řízečky

Suroviny

Varianta I:
600 g mletého libového bůčku od pupku
sůl
koření gyros
1 vejce do masa
mléko
strouhanka
olej

II.varianta:
750 g vepřových jater

Na obalení:
2-3 vejce
strouhanka

Na pokladení:
2 cibule
2 nožičky telecí klobásy
500 ml nebo 250 ml smetany

recept nemá fotografii

Postup

I.varianta
Do masa přidáme všechny ingredience a uděláme klasickou sekanou. Z ní děláme menší řízečky, které nejdříve obalíme ve strouhance, pak ve vejci a dáme smažit na pánev. Usmažené přendáme na pekáček, posypeme cibulí, a na plátky nakrájenou klobásu, zalijeme smetanou a dáme zapéct do trouby.
Kdo chce, může přidat na cibuli na plátky pokrájené žampiony.

II.varianta
Játra nakrájíme šikmo na plátky, obalíme ve strouhance. Do vajec na obalení přidáme vegetu - asi tak jednu plnou kávovou lžičku, obalená játra smočíme ve vejcích a dáme na rozpálený olej smažit. Pak postupujeme stejný jako u varianty I.

Obě varianty pečeme v troubě asi 35 až 40 minut podle druhu trouby.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 111x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Obrácené mleté řízečky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist