Obrácené mleté řízečky

Suroviny

Varianta I:
600 g mletého libového bůčku od pupku
sůl
koření gyros
1 vejce do masa
mléko
strouhanka
olej

II.varianta:
750 g vepřových jater

Na obalení:
2-3 vejce
strouhanka

Na pokladení:
2 cibule
2 nožičky telecí klobásy
500 ml nebo 250 ml smetany

recept nemá fotografii

Postup

I.varianta
Do masa přidáme všechny ingredience a uděláme klasickou sekanou. Z ní děláme menší řízečky, které nejdříve obalíme ve strouhance, pak ve vejci a dáme smažit na pánev. Usmažené přendáme na pekáček, posypeme cibulí, a na plátky nakrájenou klobásu, zalijeme smetanou a dáme zapéct do trouby.
Kdo chce, může přidat na cibuli na plátky pokrájené žampiony.

II.varianta
Játra nakrájíme šikmo na plátky, obalíme ve strouhance. Do vajec na obalení přidáme vegetu - asi tak jednu plnou kávovou lžičku, obalená játra smočíme ve vejcích a dáme na rozpálený olej smažit. Pak postupujeme stejný jako u varianty I.

Obě varianty pečeme v troubě asi 35 až 40 minut podle druhu trouby.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 972x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Obrácené mleté řízečky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist