Bílý chléb
Suroviny
Velikost I – cca 740 g
350 ml vody
1 kávová lžička soli
1 kávová lžička cukru
150 g krupice z tvrdé pšenice
350 g mouky typu 550 – polohrubá
¾ balíčku droždí
Velikost II – cca 1080 g
500 ml vody
1 ½ kávové lžičky soli
1 ½ kávové lžičky cukru
200 g krupice z tvrdé pšenice
500 g polohrubé mouky
1 balíček droždí

Postup
Program: Toastový (ETA – Siesta)
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 2,775x
Hodnocení receptu:
6.00 (počet: 3)
6.00
3
10

Komentáře receptu Bílý chléb
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!