Strakaté rybí filé

Suroviny

4 plátky rybího filé
4 malé cibule
4 velká rajčata
šťáva ze 2 citrónů
1 lžička worcesterské omáčky
na špičku nože šafránu
20 g másla
čerstvý kopr
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Rybí filé osolíme, opepříme, zalijeme citrónovou šťávou a pokapeme worcesterskou omáčkou, poprášíme šafránem a necháme 3 hodiny odležet.
Před vlastní přípravou si oloupeme cibuli a nakrájíme ji na plátky. Také omytá rajčata nakrájíme na plátky. Na kousku másla orestujeme kolečka cibule a cibuli i s tukem vlijeme do zapékací misky. Poklademe kolečky rajčat, posypeme nasekaným koprem a navrch položíme marinované plátky rybího filé. Vložíme do trouby a krátce zapečeme.
Podáváme s různě upravenými brambory.

Poznámka:Proti původnímu receptu byla místo kopru použita bazalka.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,170x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Strakaté rybí filé


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist