Strakaté rybí filé
Suroviny
4 plátky rybího filé
4 malé cibule
4 velká rajčata
šťáva ze 2 citrónů
1 lžička worcesterské omáčky
na špičku nože šafránu
20 g másla
čerstvý kopr
sůl
mletý pepř

Postup
Rybí filé osolíme, opepříme, zalijeme citrónovou šťávou a pokapeme worcesterskou omáčkou, poprášíme šafránem a necháme 3 hodiny odležet.
Před vlastní přípravou si oloupeme cibuli a nakrájíme ji na plátky. Také omytá rajčata nakrájíme na plátky. Na kousku másla orestujeme kolečka cibule a cibuli i s tukem vlijeme do zapékací misky. Poklademe kolečky rajčat, posypeme nasekaným koprem a navrch položíme marinované plátky rybího filé. Vložíme do trouby a krátce zapečeme.
Podáváme s různě upravenými brambory.
Poznámka:Proti původnímu receptu byla místo kopru použita bazalka.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,380x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Strakaté rybí filé
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!