Hrk hrk buchta

Suroviny

Těsto:
1 1/2 hrnku polohrubé mouky
1 hrnek cukru (míň)
1/2 hrnku mléka
1/2 hrnku oleje
2 vejce
prášek do pečiva
Krém:
2 mandarinkové kompoty nebo jeden anansový (kostičky)
1 šlehačka + 1 ztužovač
1 pudink bez vaření

recept nemá fotografii

Postup

Suroviny na těsto zamícháme, rozprostřeme na plech vytřený tukem a vysypaný hrubou moukou. Na upečené těsto namažeme krém a dáme do ledničky vychladit.
Suroviny na krém dáme do nádoby, uzavřeme víkem a hrkáme, dokud se nespojí v krém. (lze i šlehačem, potom ale ovoce vmícháme až nakonec).

Poznámka: Odposlechnuto z rozhlasu, původem z Libčan u Hradce Králové

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,912x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hrk hrk buchta


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist