Hrk hrk buchta

Suroviny

Těsto:
1 1/2 hrnku polohrubé mouky
1 hrnek cukru (míň)
1/2 hrnku mléka
1/2 hrnku oleje
2 vejce
prášek do pečiva
Krém:
2 mandarinkové kompoty nebo jeden anansový (kostičky)
1 šlehačka + 1 ztužovač
1 pudink bez vaření

recept nemá fotografii

Postup

Suroviny na těsto zamícháme, rozprostřeme na plech vytřený tukem a vysypaný hrubou moukou. Na upečené těsto namažeme krém a dáme do ledničky vychladit.
Suroviny na krém dáme do nádoby, uzavřeme víkem a hrkáme, dokud se nespojí v krém. (lze i šlehačem, potom ale ovoce vmícháme až nakonec).

Poznámka: Odposlechnuto z rozhlasu, původem z Libčan u Hradce Králové

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,689x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hrk hrk buchta


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist