Makový chléb

Suroviny

Velikost I – cca 850 g

375 ml vody
500 g polohrubé mouky
75 g pšeničné krupice
1 kávová lžička cukru
1 kávová lžička soli
50 g celá nebo mletá maková zrníčka
15 g másla
špetka nastrouhaného muškátu
1 polévková lžíce nastrouhaného parmezánu
¾ balíčku sušeného droždí

Velikost II – cca 1380 g

570 ml vody
670 g polohrubé mouky
130 g pšeničné krupice
1 ½ kávová lžička cukru
1 ½ kávová lžička soli
75 g celá nebo mletá maková zrníčka
20 g másla
2 špetky nastrouhaného muškátu
1 ½ polévková lžíce nastrouhaného parmezánu
1 balíček sušeného droždí

recept nemá fotografii

Postup

Program: Sprint nebo Sladký (ETA Siesta)
Při použití programu Sladký bude chléb lehčí - použijte velikost I – jinak bude objem příliš velký.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,706x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Makový chléb


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist