Fazole po bretaňsku

Suroviny

2 konzervy fazolí v rajčatovém nálevu
1 cibule
2 lžíce másla
4 rajčata
šťáva z pečeného masa
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Rajčata nařízneme do křížku, spaříme a oloupeme. Nakrájíme je na kostičky. Cibuli oloupeme a také nakrájím na kostičky. Osmažíme ji na másle, přidáme nakrájená rajčata a podusíme. Potom přidáme fazole i s nálevem a za stálého míchání je prohřejeme. Přisolíme a ochutíme šťávou z pečeného masa. Místo šťávy z pečeného masa můžeme promíchat i s jemně nakrájenou a opečenou slaninou. Takto upravené fazole podáváme jako přílohu k vařeným nebo sázeným vejcím.
Poznámka:
Luštěnin není v naší stravě nikdy dost. Příprava je rychlá a je to jídlo i cenově přijatelné.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,430x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Fazole po bretaňsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist