Fazole po bretaňsku
Suroviny
2 konzervy fazolí v rajčatovém nálevu
1 cibule
2 lžíce másla
4 rajčata
šťáva z pečeného masa
sůl

Postup
Rajčata nařízneme do křížku, spaříme a oloupeme. Nakrájíme je na kostičky. Cibuli oloupeme a také nakrájím na kostičky. Osmažíme ji na másle, přidáme nakrájená rajčata a podusíme. Potom přidáme fazole i s nálevem a za stálého míchání je prohřejeme. Přisolíme a ochutíme šťávou z pečeného masa. Místo šťávy z pečeného masa můžeme promíchat i s jemně nakrájenou a opečenou slaninou. Takto upravené fazole podáváme jako přílohu k vařeným nebo sázeným vejcím.
Poznámka:
Luštěnin není v naší stravě nikdy dost. Příprava je rychlá a je to jídlo i cenově přijatelné.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 3,053x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Fazole po bretaňsku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!