Řezy Rafaelo

Suroviny

Těsto:
1 hrnek mléka
1 prášek do pečiva
2 hrnky polohrubé mouky
¾ hrnku moučkového cukru
2 bílky
1/2 hrnku oleje

Na povrch:
¾ hrnku strouhaného kokosu
½ hrnku moučkového cukru
250 ml smetany ke šlehání

recept nemá fotografii

Postup

Připravíme si hluboký plech, který vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Všechny suroviny na těsto dáme do šlehače a vyšleháme hladké těsto. To rozprostřeme na plech a povrch posypeme směsí strouhaného kokosu a cukru. Pečeme v troubě předehřáté na 170 stupňů C po dobu asi 20 minut. Nemělo by se péct zprudka, kokos na povrchu by měl zůstat bílý.
Po vyjmutí z trouby zalijeme ještě teplý moučník smetanou ke šlehání, necháme zchladnout a odležet.
Poznámka:
Tento moučník má několik výhod:
· Je rychlý a měřit na hrníčky umí každý.
· Je lehký.
· Když vydrží do dalšího dne, tak je stále chutný, ba ještě chutnější než hned po upečení.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,660x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Řezy Rafaelo


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist