Řezy Rafaelo

Suroviny

Těsto:
1 hrnek mléka
1 prášek do pečiva
2 hrnky polohrubé mouky
¾ hrnku moučkového cukru
2 bílky
1/2 hrnku oleje

Na povrch:
¾ hrnku strouhaného kokosu
½ hrnku moučkového cukru
250 ml smetany ke šlehání

recept nemá fotografii

Postup

Připravíme si hluboký plech, který vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Všechny suroviny na těsto dáme do šlehače a vyšleháme hladké těsto. To rozprostřeme na plech a povrch posypeme směsí strouhaného kokosu a cukru. Pečeme v troubě předehřáté na 170 stupňů C po dobu asi 20 minut. Nemělo by se péct zprudka, kokos na povrchu by měl zůstat bílý.
Po vyjmutí z trouby zalijeme ještě teplý moučník smetanou ke šlehání, necháme zchladnout a odležet.
Poznámka:
Tento moučník má několik výhod:
· Je rychlý a měřit na hrníčky umí každý.
· Je lehký.
· Když vydrží do dalšího dne, tak je stále chutný, ba ještě chutnější než hned po upečení.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,275x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Řezy Rafaelo


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist