Kotlety v parmazánovém těstíčku

Suroviny

700 g vepřových kotlet bez kostí
4 vejce
70 g strouhaného parmazánu
3 stroužky česneku
3 lžíce kečupu
1 lžíce plnotučné hořčice
sůl
mletý černý pepř
olej
zelená petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Vejce s hořčicí a kečupem rozšleháme v hlubší misce, přidáme prolisovaný česnek a parmazán a promícháme. Vznikne středně husté těstíčko.
Kotlety na okrajích několikrát nakrojíme, lehce naklepeme, po obou stranách osolíme a opepříme. Vnoříme je do těstíčka, misku přikryjeme potravinářskou fólií a necháme v chladnu přes noc.
Druhý den kotlety osmažíme zprudka po obou stranách na rozpáleném oleji, předáme do zapékací misky, zalijeme zbytkem těstíčka, misku přikryjeme a dopečeme do měkka v troubě. Podáváme s bramborem, posypané nasekanou pažitkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,672x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kotlety v parmazánovém těstíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist