Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou

Suroviny

Na těstíčko:
1 balíček drůbežích jater (500 g)
3 vejce
3-4 lžíce polohrubé mouky
3-4 lžíce naturalmylu (bramborový škrob)
koření podle chuti (grilovací, kari, papriku, atd. to které máte rádi)
lze přidat i bylinky
2 lžíce oleje
2 lžíce sojové omáčky

Na omáčku:
1 velký jogurt
libeček nebo jiné bylinky, jaké kdo má rád
2 stroužky česneku

recept nemá fotografii

Postup

Rozmrazená játra obalíme v polohrubé mouce, namáčíme do těstíčka a smažíme do růžova.
Když máme všechna játra osmažená, dáme je stranou. Do výpeku dáme pokrájený libeček a necháme chvilku zarestovat. Pak přidáme jogurt, prolisovaný česnek, zamícháme, osolíme nebo jinak upravíme. Omáčkou přeléváme řízečky.

Podáváme s brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,314x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist