Grilovaná drůbeží jatýrka
Suroviny
500 g kuřecích jater
1 lžička chilli koření
3 lžíce másla
sůl
citrón

Postup
Játra opláchneme a pokrájíme na středně velké kousky (budou se potom napichovat na jehly). Do šťávy z jednoho citrónu přidáme chilli koření a játra do této marinády vložíme alespoň na dvě hodiny.
Zatím si rozpustíme máslo a necháme zchladnout. Připravíme si také nějaký zeleninový salát – nejlépe z hlávkového či ledového salátu a chléb jako přílohu.
Marinované kousky jater napícháme na grilovaní jehly, potřeme rozpuštěným máslem a grilujeme asi 10 minut. Během grilování otáčíme a potíráme mašlovačkou máslem.
Solíme až před podáváním.
Poznámka:Játra můžeme při grilování posypat troškou tymiánu (čerstvého či sušeného).
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,736x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Grilovaná drůbeží jatýrka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!