Vepřové závitky v římském hrnci

Suroviny

4 vepřové plátky
2 nožičky paprikové klobásy
2 kyselé okurky
cibule
hořčice
sůl
pepř
1 kg syrových brambor
5 stroužků česneku
mletá paprika
1 lžíce posekané petrželky
1 Tatra mléko

recept nemá fotografii

Postup

Plátky masa naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, půlku klobásy a nakrájenou okurku. Zavineme, spíchneme párátky. Do hrnce dáme na kousky nakrájené brambory, osolíme, přidáme na plátky nakrájený česnek, petrželku. Promícháme a posypeme mletou paprikou. Na vrch dáme závitky, zalijeme Tatrou a dáme do trouby péct. Pečeme asi na 200 stupňů asi 1,5 hodiny.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,040x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové závitky v římském hrnci


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist