Skandinávská polévka

Suroviny

400 g rybího filé
0,5 l plnotučného mléka nebo polotučné napůl se smetanou
1 plná polévková lžíce hladké mouky
4 kuličky celého pepře
1/4 čajové lžičky muškátového květu
sůl
2 polévkové lžíce sterilovaného hrášku nebo kukuřice

recept nemá fotografii

Postup

Nerozmrazené filé uvaříme asi v 0,75 l vody - čím méně vody, tím lépe. Uvařené filé vyndáme. Mouku a muškátový květ rozmícháme v mléce a přilijeme do vařící polévky. Mícháme, až se mléko převaří. Pak do polévky vrátíme rybu, přidáme hrášek a necháme už jen prohřát. Podáváme s nakrájenou osmaženou houstičkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,572x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Skandinávská polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist