Čertovský salát
Suroviny
500 g kysaného zelí
1 cibule
2 feferonky
2 lžíce oleje (olivového)
sůl
mletý pepř
1 lžička cukru

Postup
Odkapané zelí pokrájíme (je-li třeba). Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a na drobné kousky nakrájené feferonky. Osolíme, opepříme a přidáme cukr a olej. Promícháme a podáváme. Lepší je, když se nechá chvíli odležet.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,701x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Čertovský salát
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!