Zapečená krkovička v římském hrnci
Suroviny
4 plátky krkovičky
900 g brambor
3 velké cibule
1 červená kapie
2 nožičky klobásy
1 Tatra mléko v plechovce
sůl
mletý pepř
Postup
Cibuli nakrájíme na plátky, krkovičku naklepeme, osolíme a opepříme, brambory oloupeme a spolu s klobásou nakrájíme na plátky. Na dno římského hrnce dáme cibuli, na ni poklademe brambory a klobásu, na nudličky nakrájenou kapii , osolíme, popepříme a promícháme. Na brambory položíme krkovičku a zalijeme mlékem Tatra. Vložíme do studené trouby a pečeme asi 1,5 hodiny.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,989x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Zapečená krkovička v římském hrnci
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

