Vepřové plátky s marmeládou a hořčicí

Suroviny

4 vepřové plátky asi po 150 g
2 plné čajové lžičky sladké marmelády např.jahodové
2 plné čajové lžičky kremžské hořčice
worcester
pepř
sůl
olej

recept nemá fotografii

Postup

Plátky mírně naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme worcestrem a potřeme pastou z marmelády a hořčice. Dáme alespoň na půl hodiny odležet. Na pánvi rozehřejeme olej a plátky na něm z obou stran opečeme tak, aby se nepřipálila marmeláda. Pokud možno nepodléváme. Podáváme s hranolky nebo s opečenými bramborami. Místo opékání na pánvi, je možno grilovat. Pak ale plátky potíráme olejem a pak teprve pastou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 920x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové plátky s marmeládou a hořčicí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist