Vepřové plátky s marmeládou a hořčicí
Suroviny
4 vepřové plátky asi po 150 g
2 plné čajové lžičky sladké marmelády např.jahodové
2 plné čajové lžičky kremžské hořčice
worcester
pepř
sůl
olej

Postup
Plátky mírně naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme worcestrem a potřeme pastou z marmelády a hořčice. Dáme alespoň na půl hodiny odležet. Na pánvi rozehřejeme olej a plátky na něm z obou stran opečeme tak, aby se nepřipálila marmeláda. Pokud možno nepodléváme. Podáváme s hranolky nebo s opečenými bramborami. Místo opékání na pánvi, je možno grilovat. Pak ale plátky potíráme olejem a pak teprve pastou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 984x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Vepřové plátky s marmeládou a hořčicí
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!