Malajské zelí

Suroviny

½ hlávky bílého zelí
250 g mletého vepřového masa
1 lžička sardelové pasty
1 cibule
1 lžička kayenského pepře
1 lžíce oleje

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zelí jemně nakrouháme. V pánvi zahřejeme olej a opečeme na něm maso, nakrájenou cibuli, sardelovou pastu a kayenský pepř. Teprve poté přidáme zelí a podle chuti dosolíme. Při opékání směs zelí a masa mícháme, dokud zelí nezměkne – mělo by však zůstat křupavé. Podáváme jako samostatný pokrm.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,854x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Malajské zelí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist