Malajské zelí
Suroviny
½ hlávky bílého zelí
250 g mletého vepřového masa
1 lžička sardelové pasty
1 cibule
1 lžička kayenského pepře
1 lžíce oleje

Postup
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zelí jemně nakrouháme. V pánvi zahřejeme olej a opečeme na něm maso, nakrájenou cibuli, sardelovou pastu a kayenský pepř. Teprve poté přidáme zelí a podle chuti dosolíme. Při opékání směs zelí a masa mícháme, dokud zelí nezměkne – mělo by však zůstat křupavé. Podáváme jako samostatný pokrm.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,952x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Malajské zelí
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!