Salát s vejci

Suroviny

6 vajec
2 – 3 rajčata
30 g kaparů
2 naťové cibulky

Zálivka:
1 lžíce octa
2 lžíce dijonské hořčice
100 ml smetany ke šlehání
sůl
trochu cukru
čerstvě mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na osminky. Rajčata omyjeme a také nakrájíme na osminky. Kapary necháme okapat. Očištěnou cibulku nakrájíme na kolečka. Všechny nakrájené suroviny naskládáme na mělkou misku.
Ocet, hořčici, smetanu, sůl, pepř a cukr smícháme a připravené suroviny touto směsí zalijeme. Posypeme nasekanou pažitkou či lístky čerstvé bazalky.
Poznámka:
Zase jeden ze způsobů, jak spotřebovat vykoledovaná vajíčka.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,254x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Salát s vejci


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist