Pomazánka z tuňáka
Suroviny
2 plechovky tuňáka v oleji
1 středně velká cibule
2 lžíce majonézy (lepší je light)
2 lžíce hořčice
1 lžíce kečupu
1 vejce uvařené natvrdo
1 měkký sýr
sůl, pepř
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Cibuli nakrájíme nadrobno. Přidáme tuňáka z plechovky (olej je lepší vylít). Nastrouháme vejce, přidáme všechny další ingredience a pořádně promícháme. Přisolíme, připepříme podle chuti. Pomazánka je nejlepší druhý den, kdy se odleží v lednici.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 4 891x
Hodnocení receptu:
6,38 (počet: 8)
6,38
8
10
![Počet hodnotících uživatelů: 8 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Pomazánka z tuňáka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!