Zapékané vepřové v římském hrnci

Suroviny

1200 g syrových brambor
750 g vepřového plecka
3 mrkve
2 větší cibule
olivy
sůl nebo vegeta
mletý pepř
100 g anglické slaniny

recept nemá fotografii

Postup

Na dno římského hrnce dáme na plátky nakrájenou cibuli, posypeme vegetou a opepříme. Na cibuli přidáme na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Brambory, mrkev oloupeme. Nakrájíme na větší kostky a mrkev plátky. Maso nakrájíme na kostky velké asi jako na guláš. Vše dáme na cibuli, posypeme vegetou nebo osolíme, opepříme, přidáme olivy, přikryjeme vrchním dílem hrnce a dáme do studené trouby péct asi na 1,5 hod.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 448x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6,00 (počet: 1) 6,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapékané vepřové v římském hrnci


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist