Ovocný mls

Suroviny

2 hrušky
2 lžíce griotky
2 lžíce cukru
1 lžíce másla
4 jahody
4 kuličky hroznového vína
ořechy a čokoládová poleva na ozdobení

recept nemá fotografii

Postup

Hrušky oloupeme, vykrojíme jádřince a rozkrájíme je na osminky. Vložíme do kastrolku, přidáme máslo, cukr a griotku a podusíme asi 5 minut až změknou. Odstavíme, necháme chladnout a věnujeme se čištění a krájení dalšího ovoce. Můžeme použít různé druhy ovoce podle sezóny.
Vlahé hrušky rozložíme na talířek, polijeme šťávou, která vznikla spojením másla, cukru a griotky, doplníme dalším ovocem a ozdobíme třeba čokoládovou polevou. Podáváme jako lehký ovocný moučník.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,224x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ovocný mls


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist