Vajíčková pomazánka
Suroviny
4-5 vajec
máslo (margarín)
plnotučná hořčice
pepř
petrželka
Postup
Natvrdo uvařená a zchlazená vajíčka drobně pokrájíme a nasypeme do misky, kde už je připravené máslo, opatrně mícháme a podle chuti přidáváme hořčici a pepř.
Jemnou pomazánku vložíme na chvíli do lednice a podáváme s vekou, bagetou či celozrnným pečivem - ideální v kombinaci s hlávkovým salátem jako lehká večeře v horkých letních dnech.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 7,003x
Hodnocení receptu:
8.00 (počet: 10)
8.00
10
10
Komentáře receptu Vajíčková pomazánka
anonym: | Thursday, April 4, 2013 |
ještě trochu na jemno nasekanou cibulku:) | |
anonym: | Wednesday, August 4, 2010 |
myslim si ze je super | |
anonym: | Tuesday, March 16, 2010 |
neni to špatne | |
anonym: | Tuesday, May 20, 2008 |
Fakt dobrá a rychlá | |
anonym: | Tuesday, April 10, 2007 |
Super jednoduchá pomazánka! U nás doma moc nemusíme majolku, ale milujeme hořčici, takže je to recept přesně pro nás! :)Akorát jsem místo plnotučné dala kremžskou a taky mňamka! |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!