Tvarohová bublanina II.

Suroviny

5 vajec
250 g moučkového cukru
250 g měkkého tvarohu
100 ml oleje
250 g polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
čerstvé nebo mražené drobné ovoce

recept nemá fotografii

Postup

Žloutky utřeme s moučkovým cukrem do pěny. Přidáme tvaroh a rozmícháme, přilijeme olej. Poté přidáme mouku promíchanou s práškem do pečiva. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme a rovnoměrně rozetřeme na plech vytřený tukem a vysypaný hrubou moukou. Poklademe ovocem a vložíme do trouby rozehřáté na 200 stupňů C. Upečeme do růžova.
Necháme zchladnout, poprášíme moučkovým cukrem a krájíme na řezy.
Poznámka:
Tento recept je velmi jednoduchý, a i když jsem si myslela, že mě v oblasti bublanin již nic nepřekvapí, příjemně mě překvapil výsledek. Bublanina je jemná, příjemně vláčná, nedrobí se. Chutná dobře i další den. Takže zkoušejte, zvláště když máte ještě v tomto období v mrazáku vlastní mražené ovoce.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,033x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tvarohová bublanina II.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist