Zapékané brambory pro otylky v římském hrnci

Suroviny

1000 g syrových brambor
3 dužnaté zelené papriky a jedna červená
2 větší cibule
300 g točeného salámu
nějaké koření třeba grilovací
pepř nebo podle chuti
sůl
trošku kečupu

recept nemá fotografii

Postup

Brambory namočíme do studené vody a necháme odmočit. Pak je důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky, silné asi 5 mm. Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a dáme na dno římského hrnce. Na to poklademe brambory, na kostky nakrájené papriky a pokrájený točený salám, promícháme, osolíme, posypeme kořením, polijeme kečupem, přikryjeme a dáme do studené trouby péct. Pekla jsem 1,5 hodiny od zapnutí trouby.
Zeleninu si může každý dát takovou, jakou má rád - rajčata, kukuřici atd. Důležité je to, že není potřeba žádný tuk.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,189x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapékané brambory pro otylky v římském hrnci


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist