Zapékané brambory pro otylky v římském hrnci
Suroviny
1000 g syrových brambor
3 dužnaté zelené papriky a jedna červená
2 větší cibule
300 g točeného salámu
nějaké koření třeba grilovací
pepř nebo podle chuti
sůl
trošku kečupu

Postup
Brambory namočíme do studené vody a necháme odmočit. Pak je důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky, silné asi 5 mm. Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a dáme na dno římského hrnce. Na to poklademe brambory, na kostky nakrájené papriky a pokrájený točený salám, promícháme, osolíme, posypeme kořením, polijeme kečupem, přikryjeme a dáme do studené trouby péct. Pekla jsem 1,5 hodiny od zapnutí trouby.
Zeleninu si může každý dát takovou, jakou má rád - rajčata, kukuřici atd. Důležité je to, že není potřeba žádný tuk.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,395x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Zapékané brambory pro otylky v římském hrnci
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!