Jáhlová kaše

Suroviny

250 g jáhel
1/2 l mléka
sůl
30 g sádla
50 g másla
50 g cukru
skořice
150 g sušených švestek

recept nemá fotografii

Postup

Jáhly opereme, dvakrát spaříme vroucí vodoua scedíme. Pak je zalijeme vroucím mlékem, přidáme sůl, lžičku másla a na mírném ohni je uvaříme do měkka (podle potřeby doléváme vařící mléko).
Podáváme-li jáhly jako slaný příkrm, polijeme je sádlem.
Upravujeme-li je jako sladký pokrm, chvíli před dovařením do nich vmícháme předem namočené sušené švestky a nakonec je polijeme máslem a zasypeme cukrem a skořicí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,021x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.40 (počet: 5) 7.40 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jáhlová kaše


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist