Grilovaný pstruh
Suroviny
1 pstruh (asi 300 g)
sůl
mletý pepř
čerstvé bylinky (rozmarýn, tymián, majoránka..)
3 dlouhé plátky anglické slaniny
citrón

Postup
Pstruha opláchneme, důkladně osušíme a zevnitř i zvenku osolíme a opepříme. Břišní dutinu naplníme posekanými bylinkami. Na bocích několikrát nařízneme kůži a pstruha obtočíme plátky slaniny. Grilujeme na mírnějším žáru každé strany asi 7 minut.
Podáváme obloženého různými druhy listových salátů a s plátky citrónu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,677x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Grilovaný pstruh
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!