Grilované vepřové s pepřovou omáčkou

Suroviny

4 plátky vepřové krkovice
1 stroužek česneku
2 lžíce sojové omáčky
2 lžíce olivového oleje
3 lžíce bílého vína
špetka majoránky
špetka tymiánu
mletý pepř
zelená petrželka

Omáčka:
70 ml smetany
150 ml mléka
3 lžíce zakysané smetany
2 lžíce kečupu
1 lžíce worcesterské omáčky
drcený barevný pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si připravíme marinádu. Česnek oloupeme a prolisujeme, přidáme olej, sojovou omáčku, bílé víno, koření a zelenou petrželku. Promícháme. Maso opláchneme, osušíme a vložíme do ploché misky. Přelijeme marinádou, přikryjeme a necháme marinovat asi 3 hodiny. Poté maso vyjmeme z marinády, necháme dobře okapat a grilujeme z každé strany asi 6 minut. Hotové kotlety osolíme a podáváme se studenou pepřovou omáčkou.
Příprava omáčky:
Smetanu, mléko a zakysanou smetanu promícháme. Přidáme kečup, dochutíme drceným pepřem a podle potřeby osolíme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,569x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilované vepřové s pepřovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist