Grilované vepřové s pepřovou omáčkou

Suroviny

4 plátky vepřové krkovice
1 stroužek česneku
2 lžíce sojové omáčky
2 lžíce olivového oleje
3 lžíce bílého vína
špetka majoránky
špetka tymiánu
mletý pepř
zelená petrželka

Omáčka:
70 ml smetany
150 ml mléka
3 lžíce zakysané smetany
2 lžíce kečupu
1 lžíce worcesterské omáčky
drcený barevný pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si připravíme marinádu. Česnek oloupeme a prolisujeme, přidáme olej, sojovou omáčku, bílé víno, koření a zelenou petrželku. Promícháme. Maso opláchneme, osušíme a vložíme do ploché misky. Přelijeme marinádou, přikryjeme a necháme marinovat asi 3 hodiny. Poté maso vyjmeme z marinády, necháme dobře okapat a grilujeme z každé strany asi 6 minut. Hotové kotlety osolíme a podáváme se studenou pepřovou omáčkou.
Příprava omáčky:
Smetanu, mléko a zakysanou smetanu promícháme. Přidáme kečup, dochutíme drceným pepřem a podle potřeby osolíme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,360x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilované vepřové s pepřovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist